Receptontwikkelaar Steffi: "Dit recept is geinspireerd op "telor belado", een Indonesisch eiergerecht dat mijn oma regelmatig op tafel zette. Traditioneel worden de ingredienten voor de boemboe in een cobek (vijzel) met de hand fijngemaakt. Ik ben hier voor de makkelijke versie gegaan en gebruik hiervoor de keukenmachine. Minder werk, maar net zo lekker!"
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
75 gram
Basmatirijst
2 stuk(s)
Ei
(Bevat: Ei)
½ stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Tomaat
½ zakje(s)
Javaanse wokpasta
(Bevat: Tarwe, Sesamzaad, Soja)
100 gram
Sperziebonen
½
Tomatenpuree
45 ml
Kokosmelk
15 gram
Gefrituurde uitjes
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Sesamzaad, Gluten, Pinda's, Noten)
2.5 gram
Verse koriander
(Kan bevatten: Selderij)
½ stuk(s)
Mini-komkommer
1 el
Zonnebloemolie
½ tl
Suiker
1 el
[Zoutarme] ketjap manis
½ el
[Zoutarme] sojasaus
naar smaak
Sambal
naar smaak
Peper en zout
Tip: Je kunt de tomaat ook fijnsnijden als je de puree wat meer textuur wilt geven.