Geniet van typische Indiase smaken, geuren en kleuren op je bord: botermalse kip - gekruid met garam masala - dat op een bedje van bloemkoolrijst met koriander, limoen en knoflook wordt geserveerd. Vervolgens wordt de kip met een lekkere tomatensaus van boter, room, komijn, koriander en chilipoeder, én een mix van masalakruiden overladen. Een lofzang voor de Indiase keuken.
Ingrediënten: 33% bloemkoolrijst (bloemkool, olijfolie, specerijen, geroosterde knoflook, limoensap, citroenschil, zout, citroenvezel, antioxidant (E330), rookaroma), 32% gemarineerde kip (92% kipfilet (87% kippenvlees, water, zout), 8% marinade (yoghurt (volle MELK, room(MELK), karnemelk culturen), specerijen, gemberpuree, brandewijnazijn)), 32% saus (tomaat, room (MELK), boter (MELK), ui, olijfolie, specerijen, gemberpuree, tapiocazetmeel, stevia, verdikkingsmiddel (E415), brandewijnazijn), bosui, melkzuurbacteriën.
E = Door de EU goedgekeurde hulpstof
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
Bloemkoolrijst
Gemarineerde kipfiletreepjes
Tomaat
Room
(Bevat: Melk)
Olijfolie pomace
Ui
Specerijen
Bosui
Magnetron (800W): Verwijder de kartonnen sleeve en prik enkele gaatjes in de folie. Plaats het bakje in de magnetron en verwarm de maaltijd gedurende 3,5 minuten. Laat de maaltijd daarna nog 1 minuut rusten voor het verwijderen van de folie. Pas bij het openen op voor vrijkomende damp.
Oven (170˚C): Verwarm de oven voor. Verwijder de kartonnen sleeve en prik enkele gaatjes in de folie. Plaats het bakje in een voorverwarmde oven en verwarm de maaltijd gedurende 20 minuten. Laat de maaltijd daarna nog 1 minuut rusten voor het verwijderen van de folie. Pas bij het openen op voor vrijkomende damp.