Met dit recept tover je 310 gram groente per portie op je bord.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
200 gram
Aardappelen
1 stuk(s)
Wortel
½ stuk(s)
Pastinaak
1 stuk(s)
Ui
10 gram
Pompoenpitten
(Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
25 gram
Spekreepjes
½ stuk(s)
Knoflookteen
120 gram
Hertengehaktballetjes Provençaals
(Bevat: Gluten, Tarwe)
2.5 gram
Verse tijm
(Kan bevatten: Selderij)
1 el
[Plantaardige] roomboter
½ el
Bloem
¼ stuk(s)
[Zoutarm] kippenbouillonblokje
100 ml
Water voor saus
½ el
[Zoutarme] ketjap manis
50 ml
[Plantaardige] melk
½ tl
Mosterd
naar smaak
Peper en zout