
Pistou is een heldere, kruidige Provençaalse saus die lijkt op pesto, maar dan simpeler: het bestaat uit basilicum, knoflook en olijfolie. Deze saus is waarschijnlijk ontstaan door culinaire uitwisselingen tussen de regio's Ligurië en de Provence.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
250 gram
Aardappelen
5 gram
Vers basilicum
(Kan bevatten: Selderij)
1 stuk(s)
Heekfilet
(Bevat: Vis)
125 gram
Rode cherrytomaten
100 gram
Spinazie
½ stuk(s)
Rode ui
½ stuk(s)
Knoflookteen
1 el
Olijfolie
1 el
[Plantaardige] roomboter
½ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
½ tl
Mosterd
½ el
Zwarte balsamicoazijn
[Plantaardige] melk
naar smaak
Peper en zout


Tip: Houd je niet van rauwe knoflook? Voeg dan de knoflook toe aan de pan.

