Lekker luxe gourmetten? Van topkwaliteit vlees en vis tot gegrilde groenten met feta en raclettekaas - maak acht feestelijke gerechtjes met de beste verse ingrediënten uit onze Premium Gourmetbox. Een uurtje voorbereiden in de keuken en daarna samen genieten aan de paastafel.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
250 gram
Ongezouten boter
(Bevat Melk (inclusief lactose))
20 gram
Verse bieslook, dille en bladpeterselie
4 stuk(s)
Wildzwijnburger
4 stuk(s)
Varkensworstjes met tomaat en rozemarijn
(Kan bevatten Soja, Gluten, Eieren, Mosterd, Selderij)
80 gram
Uienchutney
3 stuk(s)
Knoflookteen
300 gram
Aardappelblokjes
150 gram
Bio yoghurt Griekse stijl
(Bevat Melk (inclusief lactose))
1.5 tl
Gemalen kaneel
40 gram
Walnootstukjes
(Bevat Walnoten Kan bevatten Pinda's, Noten, Sesamzaad)
125 gram
Rode cherrytomaten
2 stuk(s)
Rode puntpaprika
120 gram
Whiskeysaus
(Bevat Mosterd, Eieren)
125 gram
Champignons
120 gram
Pindasaus
(Bevat Pinda's, Soja, Sulfiet, Tarwe)
2 stuk(s)
Peer
100 gram
Kipsatéblokjes
2 stuk(s)
Zalmfilet
(Bevat Vis)
1 zakje(s)
Italiaanse kruiden
35 gram
Zoete Aziatische saus
(Bevat Soja, Tarwe)
40 ml
Ketjap manis
(Bevat Soja, Tarwe)
50 gram
Barbecuesaus
(Bevat Mosterd)
75 gram
Bieten-tortillachips
80 gram
Avocadodip
30 gram
Gesneden jalapeño's
100 gram
Geraspte Goudse kaas
(Bevat Melk (inclusief lactose))
100 gram
Varkenshaaspuntjes
½ zakje(s)
BBQ-rub
1 stuk(s)
Courgette
20 gram
Mix van verse gember, knoflook en rode peper
½ pak(ken)
Koekjesdeeg chocolade
(Bevat Eieren, Melk (inclusief lactose), Soja Kan bevatten Noten, Sesamzaad)
4.5 el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Voorbereiden
Bakken (aan tafel)
Voorbereiden
Serveren (aan tafel)
Voorbereiden
Bakken (aan tafel)
Voorbereiden
Bakken (aan tafel)
Voorbereiden
Bakken (aan tafel)
Satésaus opwarmen
Bakken (aan tafel)
Vlees marineren
Worstjes voorbereiden
Voorbereiden
Tip: Je gebruikt maar de helft van het koekjesdeeg. Volg de instructies op de verpakking om van het overige deeg koekjes te bakken.
Bakken (aan tafel)