
Je geeft de kippensoep bite met orecchiette. Deze pastasoort heeft zijn naam te danken aan de vorm. Orecchiette is namelijk het Italiaanse woord voor oortjes.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
100 gram
Italiaans gemarineerde kipfiletreepjes
5 gram
Verse bladpeterselie
½ stuk(s)
Prei
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Ui
60 gram
Orecchiette
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Mosterd, Soja, Lupine, Ei)
1 stuk(s)
Wortel
50 ml
Kookroom
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
⅓ zakje(s)
Surinaamse kruiden
½ stuk(s)
Zoutarm kippenbouillonblokje
1 el
[Plantaardige] roomboter
½ el
Mosterd
naar smaak
Peper en zout




Weetje: Wortel zit boordevol vitamine A - goed voor de groei, de gezondheid van je huid, haar en nagels en een goede werking van je ogen en afweersysteem. Het zit bijvoorbeeld ook in boerenkool, spinazie, broccoli en ei.