HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconGnocchi Met Serranoham, Groene Pesto En Rucola
topBanner
Gnocchi met serranoham, groene pesto en rucola

Gnocchi met serranoham, groene pesto en rucola

Lees meer

Deze gnocchi maak je met groene pesto genovese, rucola, tomaat en serranoham. Een Italiaanse klassieker met Spaanse rauwe ham die snel en gemakkelijk te bereiden is.

Allergenen :EiMelkLupineMosterdSesamzaadSojaGlutenbevattende granenSulfietNoten

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd25 minuten
MoeilijkheidsgraadMakkelijk
Ingredienten
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6

1 stuk(s)

Ui

2 stuk(s)

Knoflookteen

4 stuk(s)

Tomaat

80 gram

Rucola

(Kan bevattenSelderij)

80 gram

Serranoham

(BevatEi, Melk, Lupine, Mosterd, Sesamzaad, Soja)

350 gram

Gnocchi

(BevatEi, Glutenbevattende granen, Sulfiet)

80 gram

Groene pesto

(BevatMelk, Noten)

Zelf toevoegen

1 el

Olijfolie

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)3025 kJ
Energie (kcal)723 kcal
Vetten35.0 g
waarvan verzadigd6.3 g
Koolhydraten75 g
waarvan suikers11.0 g
Vezels8 g
Eiwitten26 g
Zout3.2 g
Instructiesarrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Breng 500 ml water per persoon aan de kook in een pan met deksel voor de gnocchi.

2

Snijd ondertussen de ui in halve ringen en snijd of pers de knoflook fijn. Snijd de tomaat klein. Scheur de rucola en serranoham klein.

3

Kook de gnocchi, afgedekt, in de pan met deksel tot deze boven komen drijven. Giet daarna af en spoel af onder koud water.

4

Verhit vervolgens de olijfolie in een wok of hapjespan en fruit de ui en knoflook 2 minuten op middellaag vuur. Voeg de gnocchi, tomaat, pesto en de helft van de rucola toe en bak 3 minuten op hoog vuur. Breng op smaak met peper en zout.

5

Verdeel de gnocchi over de borden en garneer met de serranoham en overige rucola.