Met dit recept tover je 375 gram groenten per portie op je bord.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
75 gram
Bruine snelkookrijst
250 gram
Bloemkool
½ zakje(s)
Peruaanse kruidenmix
10 gram
Verse bladpeterselie en munt
(Kan bevatten: Selderij)
¼ stuk(s)
Citroen
1 stuk(s)
Knoflookteen
10 gram
Verse koriander
(Kan bevatten: Selderij)
¼ blik(ken)
Linzen
10 gram
Pompoenpitten
(Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
10 gram
Rozijnen
(Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
½ zakje(s)
Midden-Oosterse kruidenmix
100 gram
Spinazie
1.5 el
Olijfolie
1.25 el
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout