
Vissaus is een zoute smaakmaker die veel voorkomt in de Zuidoost-Aziatische keuken. Je eten zal er echter niet merkbaar visachtig door smaken. In plaats daarvan zorgt het voor een subtiele hartige, umami smaak.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
1 stuk(s)
Koolvis
(Bevat: Vis)
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Wortel
100 gram
Broccoli
½ zakje(s)
Gele currykruiden
90 ml
Kokosmelk
5 ml
Vissaus
(Bevat: Vis)
50 gram
Volkoren noedels
(Bevat: Tarwe, Gluten)
½ stuk(s)
Rode ui
⅓ zakje(s)
Gomasio
(Bevat: Sesamzaad)
1 el
Zonnebloemolie
½ tl
Suiker
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
225 ml
Water
½ tl
Wittewijnazijn
naar smaak
Peper en zout



