
Een goed begin is het halve werk. Marineer de biefstukreepjes al een dag van tevoren - zo trekken de smaken goed in voor een extra intense smaakbeleving!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
75 gram
Jasmijnrijst
½ stuk(s)
Knoflookteen
100 gram
Biefstukreepjes
75 gram
Gebroken sperziebonen
½ stuk(s)
Paksoi
2.5 gram
Thais basilicum
½ stuk(s)
Ui
½ zakje(s)
Koreaanse kruidenmix
(Bevat: Tarwe, Sesamzaad, Soja, Gluten)
20 ml
Sojasaus met minder zout
(Bevat: Tarwe, Soja, Gluten)
½ el
[Zoutarme] ketjap manis
1 el
Zonnebloemolie
30 ml
Zoutarme runderbouillon
1 el
Honing [of plantaardig alternatief]
naar smaak
Peper en zout



