
Mie noedels zijn veelzijdige, zachte noedels die vaak voorkomen in Indonesische en Zuidoost-Aziatische gerechten. Ze zijn snel te bereiden en perfect voor roerbakken, soepen of sauzen.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
50 gram
Mie noedels
(Bevat: Tarwe)
100 gram
Gekruid rundergehakt
(Kan bevatten: Mosterd, Selderij, Soja, Gluten, Ei)
200 gram
Roerbakmix met champignons
15 gram
Witte miso
(Bevat: Tarwe, Soja)
25 gram
Roomkaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ stuk(s)
Limoen
5 ml
Sesamolie
(Bevat: Sesamzaad)
½ zakje(s)
Furikake
(Bevat: Tarwe, Soja, Sesamzaad)
½ el
Zonnebloemolie
½ el
[Plantaardige] roomboter
150 ml
Zoutarme groentebouillon
½ el
Bloem
½ el
[Zoutarme] sojasaus
naar smaak
Peper en zout

Gezondheidstip: Let jij op je zoutinname? Laat de sojasaus dan achterwege en voeg eventueel na het serveren naar smaak een beetje toe.

Tip: Houd je van pittig en heb je sambal in huis? Voeg dit dan naar smaak toe.

