
Za’atar is een groene kruidenmelange die heel populair is in het Midden-Oosten. Deze kruidige, frisse melange dankt zijn smaak aan ingrediënten als sumak en tijm.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
200 gram
Krieltjes
1 stuk(s)
Wortel
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Ui
½ zakje(s)
Midden-Oosterse kruidenmix
2.5 gram
Verse bladpeterselie
(Kan bevatten: Selderij)
25 gram
Biologische zure room
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ stuk(s)
Appel
½ zakje(s)
Za'atar
(Bevat: Sesamzaad)
½ stuk(s)
Paprika
75 gram
Falafel
(Kan bevatten: Mosterd, Soja, Gluten)
½ el
Extra vierge olijfolie
1 el
Olijfolie
½ el
Water voor saus
naar smaak
Peper en zout




Weetje: Peterselie is rijk is aan ijzer. Per gram bevat peterselie drie keer meer ijzer dan biefstuk. Dat betekent dat zelfs de kleine hoeveelheid peterselie in dit recept bijdraagt aan een gezonde ijzerinname.