
Turkse pide is platbrood in de vorm van een bootje, gevuld met beleg zoals kaas, vlees of groenten, gebakken tot het knapperig is en warm geserveerd!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
½ stuk(s)
Pizzadeeg
(Bevat: Gluten, Tarwe Kan bevatten: Melk (inclusief lactose))
2 stuk(s)
Rundermerguezworstje
(Kan bevatten: Selderij, Ei, Gluten, Mosterd, Soja, Tarwe)
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Rode ui
1 stuk(s)
Tomaat
½ stuk(s)
Groene puntpaprika
100 gram
Passata
½ zakje(s)
Midden-Oosterse kruidenmix
5 gram
Verse bladpeterselie
(Kan bevatten: Selderij)
½ el
Rodewijnazijn
¼ el
Olijfolie
1 el
Water voor saus
1 tl
Suiker
½ el
[Plantaardige] mayonaise
naar smaak
Sambal
naar smaak
Peper en zout



Weetje: Wist je dat ui een bron van vitamine C is? Deze vitamine helpt het lichaam om, onder andere, ijzer beter uit voeding op te nemen.

Tip: Gebruik eventueel een deegroller of lege fles wijn om het deeg uit te rollen.

Gezondheidstip: Deze maaltijd is calorierijk. Let jij op je calorie-inname? Vervang dan de mayonaise door yoghurt.
