Fajita is een echte Tex-Mex klassieker. Tex staat voor Texas, en de keuken behoort tot de Tejanos - de Spaans-Mexicaanse bewoners van deze staat.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
½ stuk(s)
Rode ui
50 gram
Paprikareepjes
100 gram
Gekruid rundergehakt
(Kan bevatten: Mosterd, Selderij, Soja, Gluten, Ei)
1 stuk(s)
Tomaat
5 gram
Verse koriander
(Kan bevatten: Selderij)
25 gram
Witte kaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ stuk(s)
Avocado
30 gram
Smokey tomatenketchup
2 stuk(s)
Witte tortilla
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Mosterd, Soja)
¼ el
Olijfolie
1 el
Rodewijnazijn
naar smaak
Zout
Tip 1: Je kunt de tortilla's ook kort verwarmen in de magnetron of een koekenpan. De oven hoeft in dit geval niet voorverwarmd te worden en de aluminiumfolie heb je dan ook niet nodig.
Tip 2: Je kunt ook een snuf suiker toevoegen om de ui en het zuur iets milder te maken.
Tip: Houd je niet van rauwe paprika? Bak dan alle paprika mee met de ui.