
Deze zelfgemaakte empanada's met een kruidige vulling van rundergehakt en paprika heb je binnen no time klaar. Zet de drankjes koud en de gezelligheid kan beginnen!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
1 stuk(s)
Knoflookteen
1 stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Rode puntpaprika
1 stuk(s)
Limoen
2 zakje(s)
Mexicaanse kruiden
1
Tomatenpuree
2 roll(s)
Bladerdeeg
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Melk (inclusief lactose))
75 gram
Mayonaise
(Bevat: Mosterd, Ei)
300 gram
Oosters gekruid rundergehakt
(Kan bevatten: Gluten, Ei, Mosterd, Selderij, Soja)
1 el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout


Tip: Houd je van pittig? Voeg dan naar smaak wat chilisaus of sambal toe.

