Met dit recept tover je 356 gram groenten per portie op je bord!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Sjalot
½ stuk(s)
Courgette
2.5 tl
Verse gember
½ stuk(s)
Groene peper
½ zakje(s)
Kerriepoeder
(Bevat: Selderij, Mosterd)
¼ zakje(s)
Gemalen komijnzaad
½ zakje(s)
Garam masala
125 ml
Kokosmelk
25 gram
Rode splitlinzen
(Kan bevatten: Gluten)
10 gram
Amandelschaafsel
(Bevat: Noten, Amandelnoten Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
10 gram
Cashewnoten
(Bevat: Pinda's, Cashewnoten Kan bevatten: Noten, Sesamzaad)
5 gram
Kokosrasp
(Kan bevatten: Noten, Sesamzaad, Pinda's)
100 gram
Bloemkoolrijst
100 gram
Spinazie
1 el
Zonnebloemolie
½ el
Wittewijnazijn
200 ml
Water
⅓ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Linzen bevatten veel eiwitten: ideaal als vleesvervanger dus! Ze hebben nog een streepje voor, linzen bevatten namelijk ook nog eens vezels. Win-win dus!