This recipe provides 263 grams of vegetables per portion
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
½ stuk(s)
Rode ui
½ stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Knoflookteen
2.5 tl
Verse gember
½ stuk(s)
Wortel
½ zakje(s)
Garam masala
½ zakje(s)
Gele currykruiden
90 ml
Kokosmelk
50 gram
Rode splitlinzen
(Kan bevatten: Gluten)
½ stuk(s)
Appel
1 stuk(s)
Ei
(Bevat: Ei)
1 stuk(s)
Volkoren Libanees platbrood
(Bevat: Tarwe, Gluten)
5 gram
Verse bladpeterselie en koriander
(Kan bevatten: Selderij)
½ stuk(s)
Tomaat
½ stuk(s)
Limoen
30 gram
Labne
(Bevat: Ei, Melk (inclusief lactose))
10 gram
Geroosterde ongezouten amandelen
(Bevat: Amandelnoten, Pinda's Kan bevatten: Noten, Sesamzaad)
¼ el
Olijfolie
150 ml
Kokend water
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
½ naar smaak
Peper en zout
Tip: If you don't like raw onion, fry all of the red onion in this step.