Kippendij wordt gezien als het smaakvolste stukje van de kip. In dit recept is het alvast voorgesneden en op smaak gebracht met oregano, peterselie en paprika.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Courgette
90 gram
Casarecce
(Bevat Tarwe Kan bevatten Lupine, Eieren, Mosterd, Soja)
½ stuk(s)
Ui
75 gram
Kookroom
(Bevat Melk (inclusief lactose))
15 gram
Geraspte Goudse kaas
(Bevat Melk (inclusief lactose))
50 gram
Paprikareepjes
100 gram
Kippendijreepjes met mediterrane kruiden
15 gram
Zongedroogde tomaten
½ zakje(s)
Siciliaanse kruidenmix
½ el
Olijfolie
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
naar smaak
Peper en zout
Tip: Is de saus heel waterig? Zet het vuur dan hoog en laat de saus wat langer inkoken.
Weetje: Wist je dat paprika naast vitamine C ook rijk is aan vitamine E? Vitamine E is een antioxidant dat ook in zonnebloemolie, volkoren producten, noten, zaden en groene groenten zit.