
Spinaziepesto is milder dan traditionele basilicumpesto, met een vleugje zoetigheid van de spinazie. De subtiele smaak zal delicate ingrediënten niet overheersen, dus het is een geweldige keuze voor lichtere gerechten zoals vis of pasta.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
½ stuk(s)
Rode ui
1 stuk(s)
Knoflookteen
75 gram
Risottorijst
½ stuk(s)
Courgette
¼ zakje(s)
Gedroogde oregano
¼ stuk(s)
Citroen
50 gram
Spinazie
25 gram
Geraspte Goudse kaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
5 gram
Vers basilicum
(Kan bevatten: Selderij)
4 plak(ken)
Achterham
300 ml
Zoutarme groentebouillon
1 el
Extra vierge olijfolie
½ el
Olijfolie
½ el
[Plantaardige] roomboter
naar smaak
Peper en zout




Tip: Voeg eventueel extra water toe om de pesto naar de gewenste dikte te krijgen.

