Creamy Jerusalem artichoke soup
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Creamy Jerusalem artichoke soup

with cress, roasted hazelnuts, and crispy Jerusalem artichoke

Labels:
Veggie
Allergenen :
Hazelnoten
Rogge
Tarwe
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd30 minuten
oventijd20 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

200 gram

Aardappelen

200 gram

Aardpeer

½ stuk(s)

Knoflookteen

½ stuk(s)

Ui

10 gram

Hazelnoten

(Bevat Hazelnoten Kan bevatten Pinda's, Noten, Sesamzaad)

4 ml

Olijfolie met truffelaroma

5 gram

Tuinkers

½ stuk(s)

Witte ciabatta

(Bevat Rogge, Tarwe Kan bevatten Eieren, Gluten, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Noten, Sesamzaad, Soja)

75 gram

Kookroom

(Bevat Melk (inclusief lactose))

Zelf toevoegen

½ el

[Plantaardige] roomboter

1 tl

Witte balsamicoazijn

250 ml

Zoutarme groentebouillon

2 el

Zonnebloemolie

½ el

Extra vierge olijfolie

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)3729 kJ
Energie (kcal)891 kcal
Vetten48.2 g
waarvan verzadigd15.6 g
Koolhydraten89.8 g
waarvan suikers9.6 g
Vezels22.4 g
Eiwitten16.9 g
Zout1.5 g

Benodigdheden

Soeppan met deksel
Bakplaat met bakpapier
Bord
Koekenpan
Keukenpapier
Staafmixer

Instructies

1
2
3
4
5
6