Conchigli met groenten, kruidenroomkaas en pecannoten
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Conchigli met groenten, kruidenroomkaas en pecannoten

Conchigli met groenten, kruidenroomkaas en pecannoten

Conchigli is het Italiaanse woord voor pastaschelpen. Je kunt ze vullen of zo door de saus roeren. Voor de garnering gebruik je pecannoten. Om ze een heerlijke bite en een intensere smaak te geven, rooster je deze in de pan.

Labels:
Kindvriendelijk
Veggie
Allergenen :
Gluten
Noten
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd
oventijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

½ stuk(s)

Ui

125 gram

Broccoli

125 gram

Champignons

½ stuk(s)

Rode paprika

90 gram

Conchiglie

(Bevat Gluten Kan bevatten Soja, Mosterd, Lupine, Eieren)

20 gram

Pecannoten

(Bevat Noten)

50 gram

Kruidenroomkaas

(Bevat Melk (inclusief lactose))

Zelf toevoegen

½ el

Olijfolie

½ tl

Witte balsamicoazijn

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

/ per gerecht
Energie (kcal)723 kcal
Energie (kJ)3025 kJ
Vetten34 g
waarvan verzadigd17 g
Koolhydraten74 g
waarvan suikers0 g
Vezels13 g
Eiwitten24 g
Zout0 g

Benodigdheden

Pan met deksel
Wok
Hapjespan

Instructies

Snijd de broccoli
1

Kook 500 ml water per persoon met een snufje zout in een pan met deksel voor de conchigli en broccoli. Snipper de ui. Snijd de bloem van de broccoli in kleine roosjes en de steel in blokjes. Snijd de champignons in plakken en de paprika in dunne halve repen.

2

Kook de conchigli, afgedekt, 10 - 12 minuten in de pan met deksel. Voeg na 4 - 5 minuten de broccoli toe. Giet daarna af en laat zonder deksel uitstomen.

3

Verhit een wok of hapjespan, zonder olie, op hoog vuur. Verkruimel de pecannoten boven de pan en rooster 2 minuten. Haal uit de pan en bewaar apart.

Bak de champignons en paprika
4

Verhit de olijfolie in dezelfde wok of hapjespan en fruit de ui 2 minuten op laag vuur. Voeg de champignons en paprika toe en bak 5 minuten op middelhoog vuur.

Voeg de witte balsamicoazijn toe
5

Voeg de conchigli, broccoli, kruidenroomkaas en witte balsamicoazijn toe aan de wok ofa hapjespan en verhit nog 2 minuten. Breng op smaak met peper en zout.

Garneer met de pecannoten
6

Verdeel het gerecht over de borden en garneer met de pecannoten.