
Wist je dat Cheddar ook een dorpje in Engeland is? De gelijknamige kaas is hier ontstaan, maar snel uitgegroeid tot een van de populairste kazen in de wereld!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
100 gram
Kipgehakt met Mexicaanse kruiden
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Rode ui
70 gram
Mais in blik
1.5 stuk(s)
Tomaat
½ stuk(s)
Wortel
½
Tomatenpuree
½ zakje(s)
Mexicaanse kruiden
1.5 tl
Gerookt paprikapoeder
25 gram
Geraspte cheddar
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
25 gram
Biologische zure room
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
2 stuk(s)
Witte tortilla
(Bevat: Tarwe, Gluten Kan bevatten: Mosterd, Soja)
½ el
Olijfolie
25 ml
Zoutarme kippenbouillon
1 tl
Wittewijnazijn
naar smaak
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout

Tip: Houd je niet van rauwe ui? Bak dan alle ui mee in deze stap.


Weetje: Mais levert een goede portie magnesium - een belangrijk mineraal voor de vorming van bot en spieren. Andere magnesiumrijke producten zijn pinda's, peulvruchten, banaan, volkoren granen en cacao.
