
Iedereen aan tafel, inclusief de jongste chefs, kan de maaltijd precies aanpassen naar hun smaak! Dit recept heeft kies-en-mix-toppings, zodat je zelf kunt bepalen wat jij toevoegt.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
75 gram
Basmatirijst
½ stuk(s)
Rode ui
½ stuk(s)
Knoflookteen
⅓ pak(ken)
Zwarte bonen
1 zakje(s)
Mexicaanse kruiden
100 gram
Passata
25 gram
Geraspte Goudse kaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
5 gram
Verse koriander
(Kan bevatten: Selderij)
½ stuk(s)
Tomaat
½ stuk(s)
Avocado
140 gram
Mais in blik
25 gram
Sweet chili tortillachips
½ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
½ el
Zonnebloemolie
naar smaak
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout



Weetje: Wist je dat deze maaltijd meer dan 250 gram groente bevat per portie? De passata in dit gerecht wordt ook meegerekend. Deze bevat namelijk ongeveer evenveel vitaminen, mineralen en voedingsvezels als verse groenten.
