Gemarineerde steak met Mediterraanse bulgursalade
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Gemarineerde steak met Mediterraanse bulgursalade

met geroosterde groenten

Receptontwikkelaar Selma: "Couscous is tegenwoordig heel populair, maar bulgur is nog altijd wat minder bekend. Zelf ben ik groot fan: het heeft wat meer smaak en (vooral) bite dan couscous. Daarnaast is het een bron van vezels, eiwitten, mineralen en vitamines!"

Allergenen :
Tarwe
Selderij

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd35 minuten
oventijd25 minuten
NiveauGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

½ takje(s)

Verse rozemarijn

½ stuk(s)

Aubergine

½ stuk(s)

Ui

½ stuk(s)

Rode puntpaprika

75 gram

Bulgur

(Bevat Tarwe Kan bevatten Soja)

1 stuk(s)

Gemarineerde steak

(Bevat Selderij Kan bevatten Eieren, Gluten, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Sesamzaad, Soja)

5 gram

Verse bladpeterselie

(Kan bevatten Selderij)

½ zakje(s)

Siciliaanse kruidenmix

Zelf toevoegen

175 ml

Zoutarme runderbouillon

1.5 el

Olijfolie

½ el

Zwarte balsamicoazijn

1 el

[Plantaardige] roomboter

1 el

[Plantaardige] mayonaise

1 tl

Honing

naar smaak

Peper en zout

½ el

Wittewijnazijn

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)3653 kJ
Energie (kcal)873 kcal
Vetten49.7 g
waarvan verzadigd14 g
Koolhydraten64 g
waarvan suikers11.7 g
Vezels18.8 g
Eiwitten35.5 g
Zout1.7 g

Benodigdheden

Kom
Bakplaat met bakpapier
Steelpan met deksel
Grillpan of koekenpan
Aluminiumfolie

Instructies

1
2
3
4
5
6