HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconBao Buns Met Krokante Vegetarische Schnitzel En Kimchimayonaise
topBanner
Bao buns met krokante vegetarische schnitzel en kimchimayonaise

Bao buns met krokante vegetarische schnitzel en kimchimayonaise

met salade van spitskool, broccoli en komkommer

Lees meer

Heb je een bamboe stoommandje of stoompan in huis? Verwarm de bao buns dan hierin. Gebruik kleine velletjes bakpapier zodat de bao's niet aan elkaar plakken.

Onze caloriebewuste recepten bevatten meer dan 250 g groenten en minder dan 700 calorieën.

Labels:CaloriebewustVeggieLekker snelExtra groente
Allergenen :Glutenbevattende granenGerstGlutenTarweSojaEiMosterdSelderijSesamzaad

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd25 minuten
MoeilijkheidsgraadGemiddeld
Ingredienten
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6

4 stuk(s)

Bao-broodje

(BevatGlutenbevattende granen)

2 stuk(s)

Vegetarische schnitzel met cornflakes

(BevatGerst, Gluten, Tarwe, SojaKan bevattenMosterd)

40 gram

Kimchisaus

(Kan bevattenNoten, Gluten)

50 gram

Mayonaise

(BevatEi, Mosterd)

1 stuk(s)

Komkommer

200 gram

Spitskool en broccoli

(Kan bevattenSelderij)

⅔ zakje(s)

Gomasio-tuinkruidenmix

(BevatSelderij, Sesamzaad)

Zelf toevoegen

3 el

Wittewijnazijn

½ el

Olijfolie

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)2890 kJ
Energie (kcal)691 kcal
Vetten31.0 g
waarvan verzadigd3.0 g
Koolhydraten74 g
waarvan suikers13.0 g
Vezels12 g
Eiwitten19 g
Zout3.0 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Grote kom
Kleine kom
Koekenpan
Instructies
Instructiesarrow up iconarrow up icon
1

Verwarm de oven voor op 180 graden. Snijd de komkommer in dunne staafjes van ongeveer 4 cm lang. Meng in een grote kom per persoon: 11/2 el wittewijnazijn, 1/2 el mayonaise en een snuf zout. Voeg de spitskool, broccoli en komkommer toe en schep goed om. Laat intrekken tot serveren.

2

Meng in een kleine kom de kimchisaus met de overige mayonaise.

3

Bak de bao broodjes 4 - 5 minuten in de oven. Verhit 1/4 el olijfolie per persoon in een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg, zodra de olijfolie goed heet is, de vegetarische schnitzel toe en bak 2 - 3 minuten per kant, of tot hij goudbruin is. Schud de pan tijdens het bakken af en toe zodat de schnitzel niet aanbakt.

4

Snijd de schnitzel door de helft. Snijd de bao broodjes open en besmeer met de kimchimayonaise. Serveer eventueel de overige kimichimayonaise ernaast. Leg in elk bao broodje een deel van de groenten en 1/2 vegetarische schnitzel. Serveer de overige groenten ernaast en garneer met de gomasio-tuinkruiden.