HelloFresh
topBanner
Bananenpannenkoekjes met kaneel en honing

Bananenpannenkoekjes met kaneel en honing

Lees meer

De pannenkoekjes zijn extra luchtig doordat je geen meel gebruikt!

Allergenen :EiMelk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

MoeilijkheidsgraadGemiddeld
Ingredienten
hoeveelheden
2
4
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
hoeveelheden
2
4

2 stuks

Banaan

4 stuks

Vrije-uitloopei

(BevatEi)

1 tl

Gemalen kaneel

6 stuks

Perssinaasappel

30 g

Lijnzaad

(Kan sporen van allergenen bevatten)

Zelf toevoegen

1 stuks

Honing

snufje

Zout

2 el

Roomboter

(BevatMelk (inclusief lactose))
Voedingswaarden/ per gerecht
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
/ per gerecht
Energie (kJ)1840.96 kJ
Energie (kcal)440 kcal
Vetten17.0 g
waarvan verzadigd8.0 g
Koolhydraten52 g
Vezels3 g
Eiwitten15 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Kom
Koekenpan
Instructiesarrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Prak de bananen met een vork in een kom.

2

Voeg de eieren, de helft van de lijnzaad en een snufje zout toe en roer met de vork tot een beslag.

3

Verhit ¼ deel van de roomboter in een koekenpan en bak van ¼ deel van het beslag een kleine pannenkoek aan beide kanten goudbruin. Herhaal dit met het overige beslag.

4

Pers ondertussen de sinaasappels uit.

5

Verdeel de pannenkoeken over de borden, schenk de honing erover en bestrooi met de kaneel en het overige lijnzaad.