Bananenpannenkoekjes met kaneel en honing
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Bananenpannenkoekjes met kaneel en honing

Bananenpannenkoekjes met kaneel en honing

De pannenkoekjes zijn extra luchtig doordat je geen meel gebruikt!

Allergenen :
Eieren
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd
oventijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

2 stuk(s)

Banaan

4 stuk(s)

Ei

(Bevat Eieren)

1 tl

Gemalen kaneel

6 stuk(s)

Perssinaasappel

30 gram

Lijnzaad

(Kan bevatten Soja, Noten, Sesamzaad, Gluten, Pinda's)

Zelf toevoegen

1 stuk(s)

Honing

snufje

Zout

2 el

Roomboter

(Bevat Melk (inclusief lactose))

sideBannerName

Voedingswaarden

/ per gerecht
Energie (kcal)440 kcal
Energie (kJ)1841 kJ
Vetten17 g
waarvan verzadigd8 g
Koolhydraten52 g
waarvan suikers0 g
Vezels3 g
Eiwitten15 g
Zout0 g

Benodigdheden

Kom
Koekenpan

Instructies

1

Prak de bananen met een vork in een kom.

Voeg de eieren toe en meng tot een consistent geheel.
2

Voeg de eieren, de helft van de lijnzaad en een snufje zout toe en roer met de vork tot een beslag.

Bak van een kwart van het beslag een pannenkoek.
3

Verhit ¼ deel van de roomboter in een koekenpan en bak van ¼ deel van het beslag een kleine pannenkoek aan beide kanten goudbruin. Herhaal dit met het overige beslag.

Pers de sinaasappelen uit.
4

Pers ondertussen de sinaasappels uit.

Verdeel de pannenkoeken over de borden.
5

Verdeel de pannenkoeken over de borden, schenk de honing erover en bestrooi met de kaneel en het overige lijnzaad.