
Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart en geportioneerde ingrediënten.
Deze gebakken camembert met rozemarijn, knoflook en walnoot serveer je als een soort mini kaasfondue, met stokbrood en uienchutney. Serveer het als hapje, of als onderdeel van een kaasplankje!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
1 stuk(s)
Knoflookteen
1 takje(s)
Verse rozemarijn
20 gram
Walnootstukjes
(Bevat: Noten, Walnoten Kan bevatten: Noten, Pinda's, Sesamzaad)
40 gram
Uienchutney
2 stuk(s)
Witte demi-baguette
(Bevat: Tarwe, Gluten, Rogge Kan bevatten: Noten, Sesamzaad, Gluten, Melk (inclusief lactose))
240 gram
Franse camembert
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ el
Extra vierge olijfolie
½ el
Honing [of plantaardig alternatief]
naar smaak
Peper en zout

Tip: Zorg dat je niet te ver doorsnijdt, anders vloeit de camembert over de rand.

