HelloFresh
topBanner
Aziatische noedels met gekruid gehakt

Aziatische noedels met gekruid gehakt

met wokgroenten en gezouten pinda's

QUICK & EASY
Lees meer

.

Labels:Eten binnen 3 dagen
Allergenen :Glutenbevattende granenSojaSesamzaadPinda's

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd20 minuten
MoeilijkheidsgraadNiveau 1
Ingredienten
hoeveelheden
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
hoeveelheden

2 stuks

Knoflookteen

2 cm

Verse gember

400 g

Oosterse groentemix

(Kan sporen van allergenen bevatten)

200 g

Noedels

(BevatGlutenbevattende granen)

20 ml

Sojasaus

(BevatGlutenbevattende granen, Soja)

2 tl

Sesamolie

(BevatSesamzaad)

⅔ zakje

Gemalen komijn

½ zakje

Gemalen koriander

200 g

Gekruid rundergehakt

10 g

Gezouten pinda's

(BevatPinda's)

Zelf toevoegen

1.5 el

Olijfolie

1 el

Zwarte balsamicoazijn

2 tl

Suiker

2 tl

Zonnebloemolie

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
Energie (kJ)3897 kJ
Energie (kcal)932 kcal
Vetten39.0 g
waarvan verzadigd10.0 g
Koolhydraten96 g
waarvan suikers14.0 g
Vezels11 g
Eiwitten45 g
Zout5.0 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Pan met deksel
Rasp
Wok
Kleine kom
Vergiet
Koekenpan
Instructies
Instructiesarrow up iconarrow up icon
1

• Breng ruim water aan de kook in een pan met deksel voor de noedels. • Pers de knoflook of snijd fijn en rasp de gember met een fijne rasp. • Verhit 1/2 el olijfolie per persoon in een wok op hoog vuur en roerbak de groentemix in 10 – 12 minuten beetgaar. Breng op smaak met peper en zout.

2

• Voeg de noedels toe aan de pan met kokend water. Kook, afgedekt, in 2 minuten beetgaar. Giet af in een vergiet en spoel af met koud water. • Meng ondertussen in een kleine kom 10 ml sojasaus en 1 tl sesamolie per persoon, de zwarte balsamicoazijn, de gember, de suiker en de zonnebloemolie tot een dressing.

3

• Verhit de overige olijfolie in een koekenpan en fruit de knoflook, de gemalen komijn en de gemalen koriander 1 minuut op middelhoog vuur. • Voeg het rundergehakt toe, breng op smaak met peper en zout en bak het gehakt in 3 minuten los. • Voeg de noedels, de dressing en het gehakt toe aan de wok en schep door de groenten.

4

• Verdeel het gerecht over de borden en bestrooi met de gezouten pinda's.