Wrap met kip in BBQ-kruiden, avocado en feta
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Wrap met kip in BBQ-kruiden, avocado en feta

Wrap met kip in BBQ-kruiden, avocado en feta

met rucola, veldsla en komkommer

Je hebt niet veel ingrediënten nodig voor deze wrap! Toch heeft het veel smaak door de gemarineerde kipfiletreepjes, avocado en de hartige feta.

Allergenen :
Tarwe
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd5 minuten
oventijd5 minuten
NiveauGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

2 stuk(s)

Witte tortilla

(Bevat Tarwe)

½ stuk(s)

Avocado

½ stuk(s)

[Mini-]komkommer

25 gram

Feta

(Bevat Melk (inclusief lactose))

20 gram

Rucola en veldsla

½ zakje(s)

BBQ-rub

50 gram

Kippendijreepjes

Zelf toevoegen

½ tl

Zonnebloemolie

naar smaak

Extra vierge olijfolie

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2653 kJ
Energie (kcal)634 kcal
Vetten38.4 g
waarvan verzadigd9.7 g
Koolhydraten46.6 g
waarvan suikers3.4 g
Vezels6.9 g
Eiwitten22.4 g
Zout1.8 g

Benodigdheden

Koekenpan
Aluminiumfolie

Instructies

1
  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Halveer de komkommer in de lengte en snijd vervolgens in staafjes.
  • Halveer de avocado en verwijder de pit en schil. Snijd het vruchtvlees in plakken.
  • Verkruimel de feta.
2
  • Verhit de zonnebloemolie in een koekenpan op middelhoog vuur.
  • Voeg de kippendijreepjes en BBQ-rub (let op: pittig! Gebruik naar smaak) toe en bak 4 - 6 minuten. 
  • Breng op smaak met peper en zout.
3
  • Verpak ondertussen de tortilla's in aluminiumfolie en verwarm ze 3 - 4 minuten in de oven.
4
  • Beleg de tortilla's met de kip, avocado, feta en komkommer.
  • Verdeel de rucola en veldsla erover en besprenkel met extra vierge olijfolie.