
Vlees van het wildzwijn wordt geprezen om zijn unieke wildsmaak. Dat heeft te maken met het gevarieerde dieet van het zwijn, dat net als het varken een omnivoor is.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
200 gram
Aardappelen
½ stuk(s)
Rode ui
1.5 stuk(s)
Tomaat
15 gram
Geraspte Goudse kaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
40 gram
Rucola
20 gram
Uienchutney
1 stuk(s)
Wildzwijnburger
1 stuk(s)
Briochebroodje
(Bevat: Gluten, Melk (inclusief lactose), Soja, Tarwe)
½ el
Extra vierge olijfolie
½ el
Zwarte balsamicoazijn
1 el
Olijfolie
½ tl
Mosterd
½ el
[Plantaardige] roomboter
naar smaak
Peper en zout

Gezondheidstip: Deze maaltijd is calorierijk. Let jij op je calorie-inname? Serveer de burger dan zonder de frietjes. Je kunt de aardappelen bewaren voor een andere keer.


Weetje: Uien zijn een goede bron van vitamine C, wat de opname van ijzer bevordert.


