Met dit recept tover je 310 gram groenten per portie op je bord.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
200 gram
Aardappelen
½ stuk(s)
Pastinaak
150 gram
Sperziebonen
½ stuk(s)
Rode ui
10 gram
Pijnboompitten
75 gram
Kookroom
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
20 gram
Cranberrychutney
5 gram
Vers basilicum
(Kan bevatten: Selderij)
5 stuk(s)
Vegetarische gehaktballetjes van de Vegetarische Slager®
(Bevat: Haver, Soja, Tarwe, Gerst Kan bevatten: Mosterd, Selderij)
¾ el
Olijfolie
1 el
[Zoutarme] ketjap manis
½ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
1 tl
Mosterd
50 ml
Water voor saus
naar smaak
[Plantaardige] roomboter
naar smaak
Peper en zout
Tip: Kook je op gas? Haal dan de pan van het vuur wanneer je het water toevoegt.