
Je brengt deze vegetarische curry op smaak met een Afrikaanse kruidenmix. Deze mix bestaat onder andere uit venkelzaad, kurkuma, komijn en kaneel.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
75 gram
Jasmijnrijst
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Rode puntpaprika
½ zakje(s)
Afrikaanse kruidenmix
¼ zakje(s)
Gele currykruiden
150 gram
Bloemkoolroosjes
15 gram
Gezouten amandelen
(Bevat: Amandelnoten, Pinda's Kan bevatten: Noten, Sesamzaad)
¼ stuk(s)
Rode peper
90 ml
Kokosmelk
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
½ el
Honing [of plantaardig alternatief]
½ el
Zonnebloemolie
naar smaak
Peper en zout



