Smashburgers worden gemaakt door gemalen vlees te pletten of 'smashen' tot een dunne burger met knapperige, gekaramelliseerde randen. Door deze techniek houdt het vlees zijn smaak beter vast en wordt het lekker knapperig!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
50 gram
Gesneden rodekool
25 gram
Gesneden augurken
1 stuk(s)
Mini-komkommer
5 gram
Verse dille & bieslook
3 stuk(s)
Mini-tortilla's
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Soja, Mosterd)
40 gram
Geraspte cheddar
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ stuk(s)
Rode ui
100 gram
Varkensboerengehakt
(Kan bevatten: Soja, Mosterd, Tarwe, Ei, Selderij)
½ el
Zonnebloemolie
1 el
[Plantaardige] mayonaise
1 tl
Mosterd
½ el
Extra vierge olijfolie
½ el
Witte balsamicoazijn
½ el
Honing [of plantaardig alternatief]
naar smaak
Peper en zout
Gezondheidstip: Deze maaltijd is calorierijk. Let jij op je calorie-inname? Gebruik dan de helft van de kaas. De overige kaas kun je een andere keer gebruiken.