
Basilicum associeer je misschien vooral met de Italiaanse keuken, maar het komt oorspronkelijk uit India. Daar ontstond het meer dan 4000 jaar geleden voordat het langzaam zijn weg vond naar Europa - en nu naar jouw bord!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Ui
¼ stuk(s)
Citroen
¼
Tomatenpuree
⅓ blik(ken)
Cherrytomaten in blik
80 gram
Garnalen
(Bevat: Schaaldieren)
2.5 gram
Vers basilicum
(Kan bevatten: Selderij)
20 gram
Rucola
75 gram
Risottorijst
1 el
Olijfolie
½ tl
Extra vierge olijfolie
300 ml
Zoutarme groentebouillon
½ el
[Plantaardige] roomboter
½ el
Zwarte balsamicoazijn
naar smaak
Peper en zout





