topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

superconvenience_veggie

with vegetable mix, tahini and peanutbutter

Labels:
Veggie
Allergenen :
Tarwe
Pinda's
Sesamzaad
Gerst
Soja

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd10 minuten
oventijd10 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

100 gram

Verse udonnoedels

(Bevat: Tarwe)

½ bakje(s)

Pindakaas

(Bevat: Pinda's Kan bevatten: Noten)

20 gram

Tahin

(Bevat: Sesamzaad)

5 ml

Sesamolie

(Bevat: Sesamzaad)

½ stuk(s)

Knoflookteen

75 gram

Vegan gehakt van De Vegetarische Slager

(Bevat: Gerst, Soja)

200 gram

Groentemix met wittekool

½ zakje(s)

Koreaanse kruidenmix

(Bevat: Tarwe, Sesamzaad, Soja)

10 gram

Ongezouten pinda's

(Bevat: Pinda's Kan bevatten: Noten, Sesamzaad)

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2152 kJ
Energie (kcal)514 kcal
Vetten21.2 g
waarvan verzadigd3.4 g
Koolhydraten47.1 g
waarvan suikers11.2 g
Vezels14.1 g
Eiwitten28.6 g
Zout2 g

Instructies

1
  • Heat a drizzle of sunflower oil in a wok or deep frying pan over medium-high heat and fry the vegetable mix for 6 - 8 minutes.
  • Add the Korean spice mix in the last minute and season with salt and pepper.
2
  • Heat a drizzle of sunflower oil in a deep frying pan over medium-high heat and fry the veggie mince for 3 - 4 minutes.
  • Then stir in the water (see pantry for amount) and fry for 1 more minute until the water has evaporated.
  • Meanwhile, crush or mince the garlic.
  • In a bowl, mix the garlic with the tahini, peanut butter, sesame oil, soy sauce (0.5 tbsp pp) and 25ml water per person.
3
  • Add the sauce and the noodles to te veggie mince and fry for 1 more minute.
4
  • Serve the noodles in bowls, top with the vegetables and garish with the peanuts.