
Zwartebonenpuree is een rijke, hartige smaakmaker gemaakt van gefermenteerde zwarte sojabonen. Sommige varianten kunnen ook zoet zijn, maar de puree in dit recept voegt een heerlijke, diepe umami smaak toe aan je gerecht!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
15 gram
Zwarte-bonenpasta
(Bevat: Soja, Tarwe)
1 stuk(s)
Kabeljauwfilet
(Bevat: Vis)
5 gram
Gemberpuree
½ stuk(s)
Sjalot
½ stuk(s)
Paprika
½ bosje(s)
Bosui
½ stuk(s)
Mini-komkommer
100 gram
Volkoren noedels
(Bevat: Tarwe, Gluten)
½ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
½ el
Wittewijnazijn
½ tl
Suiker
50 ml
Water voor saus
½ el
[Plantaardige] roomboter
1 tl
Honing [of plantaardig alternatief]
½ el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout



