Deze geroosterde baguette met romig-frisse avocado en ei is perfect om jouw dag mee starten!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
1 stuk(s)
Avocado
1 stuk(s)
Witte demi-baguette
(Bevat Rogge, Tarwe Kan bevatten Gluten, Melk (inclusief lactose), Noten, Sesamzaad)
2 stuk(s)
Ei
(Bevat Eieren)
½ stuk(s)
Limoen
65 gram
Rode cherrytomaten
½ stuk(s)
Knoflookteen
25 gram
Feta
(Bevat Melk (inclusief lactose))
5 gram
Verse bladpeterselie en koriander
½ el
Olijfolie
2 el
Wittewijnazijn
naar smaak
Peper en zout
In deze stap vind je een makkelijke bereiding van de eieren. Lijkt het je leuk om de eieren te pocheren? Volg dan de bereidingswijze in de volgende stap.
Tip: Kook de eieren 6 minuten voor een zachtgekookt ei. Wil je een hardgekookt ei? Kook dan 10 minuten.
Tip: Het eigeel blijft op deze manier vloeibaar. Heb je liever een iets steviger eigeel? Kook dan 1 minuut langer.
Tip: Geen liefhebber van rauwe knoflook? Laat de knoflook dan achterwege.