Met de recept tover je 280 gram groenten per portie op je bord!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
[Mini-]komkommer
½ stuk(s)
Gele wortel
½ head
Botersla
½ stuk(s)
Knoflookteen
1 stuk(s)
Zalmfilet
(Bevat Vis)
15 gram
Witte miso
(Bevat Soja, Tarwe)
10 ml
Sesamolie
(Bevat Sesamzaad)
10 gram
Gezouten pinda's
(Bevat Pinda's Kan bevatten Noten, Sesamzaad)
½ zakje(s)
Sesamzaad
(Bevat Sesamzaad Kan bevatten Noten, Pinda's)
½ el
Wittewijnazijn
1 el
Olijfolie
1 el
[Plantaardige] mayonaise
½ el
[Zoutarme] sojasaus
naar smaak
Peper en zout
Tip: Houd je niet van rauwe ui? Bak de ui dan mee met de zalm.
Tip: Heb je liever zalm die iets meer doorbakken is? Verleng de baktijd met 2 - 3 minuten.