
Gnocchi is een pastasoort die, anders dan andere pastasoorten, gemaakt wordt van aardappel in combinatie met meel!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
175 gram
Gnocchi
(Bevat: Tarwe, Ei, Zwaveldioxide en sulfiet)
100 gram
Spinazie
10 gram
Geraspte pecorino DOP
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
25 gram
Blauwekaasblokjes
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
10 gram
Walnootstukjes
(Bevat: Walnoten Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
75 ml
Kookroom
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ stuk(s)
Peer
½ stuk(s)
Ui
½ tl
Mosterd
½ el
Wittewijnazijn
½ el
Extra vierge olijfolie
½ el
[Plantaardige] roomboter
naar smaak
Peper en zout

Weetje: Wist je dat peren flavonoïden bevatten? Dit zijn antioxidanten die ons beschermen tegen vrije radicalen: schadelijke stoffen in je lichaam veroorzaakt door bijvoorbeeld UV-straling of luchtvervuiling.


Tip: Scheur de spinazie eventueel in kleinere stukken als je niet van groot spinazieblad houdt.
