Skip to main content
Rode curry met zoete aardappel
Rode curry met zoete aardappel

Rode curry met zoete aardappel

Uit de keuken van Maass | 1 portie | 400 g

Elke dag lekker vers eten en toch af en toe het koken skippen? Dan kies je voor Uit De Keuken van Maass. De lekkerste maaltijden, dagvers bij jou thuisbezorgd door je vertrouwde HelloFresh bezorger. Met elke week weer andere verse maaltijden op het menu kies jij gemakkelijk de perfecte aanvulling op je HelloFresh menu.

INGREDIËNTEN: water, bloemkool, basmatirijst, kokosmelk (kokosnootextract, water), zwarte linzen (8%), tomaat, rode ui, zonnebloemolie, appel, citroensap bio, CASHEWNOTEN, peterselie, currypoeder (koriander, kurkuma, zwarte peper, komijn, fenegriek, kardemom, spaanse peper, paprika), koriander, olijfolie, basterdsuiker (suiker, invertsuikerstroop, karamel), suiker, citroenrasp, rode peper bio, zout, appelazijn, knoflook (knoflook, water, zout, citrusvezel, citroensap), rode wijnazijn (SULFIET), munt, peper, komijnzaad, kurkuma, citroenrasp, laurier bio, MOSTERDzaad, korianderzaad, garam masala (kardemom, koriander, peper, komijn, kaneel, kruidnagel, nootmuskaat).

BEWAREN EN GEBRUIK: Gekoeld bewaren (max. 7 ⁰C). Na openen beperkt houdbaar. MAGNETRON: prik enkele gaatjes in de folie en verwarm in 4 minuten op 750 WATT. Vervolgens 1 minuut laten staan voor openmaken. OVEN: voorverwarmen op 180 graden. Plaats maaltijd met folie in oven en verwarm in 25 minuten. Door en door verhitten.

Uit de keuken van Maass Tijnmuiden 25 1046 AK Amsterdam Nederland

Labels:
Veggie
Vegan
Opwarmen
Allergenen :
Cashewnoten

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd5 minuten
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

400 gram

Vegan rode curry

(Bevat: Cashewnoten Kan bevatten: Selderij, Soja, Gluten, Pinda's, Sesamzaad, Melk (inclusief lactose), Ei, Mosterd)

Voedingswaarden

Energie (kcal)252 kcal
Energie (kJ)1054 kJ
Vetten18.4 g
waarvan verzadigd8 g
Koolhydraten18 g
waarvan suikers4.2 g
Eiwitten3 g
Zout0.9 g

Instructies

1

BEWAREN EN GEBRUIK: Gekoeld bewaren (max. 7 ⁰C). Na openen beperkt houdbaar. MAGNETRON: prik enkele gaatjes in de folie en verwarm in 4 minuten op 750 WATT. Vervolgens 1 minuut laten staan voor openmaken. OVEN: voorverwarmen op 180 graden. Plaats maaltijd met folie in oven en verwarm in 25 minuten. Door en door verhitten.

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum

Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum

met verse pasta en Parmigiano Reggiano
Kapsalon met dubbele portie kipgyros

Kapsalon met dubbele portie kipgyros

Met zelfgemaakte ovenfriet, sla en tomaatjes
Geitenkaassalade deluxe met krokant gebakken spek

Geitenkaassalade deluxe met krokant gebakken spek

met cherrytomaten, gekaramelliseerde ui en gedroogde vijgen
Double protein - Noedelsalade met dubbele portie garnalen

Double protein - Noedelsalade met dubbele portie garnalen

met mango en zelfgemaakte chilisaus
Luxe caesarsalade met kip

Luxe caesarsalade met kip

Met spek, ansjovis en croutons
Burrata-salade met krokant gebakken spek

Burrata-salade met krokant gebakken spek

met cherrytomaten, gekaramelliseerde rode ui en gedroogde vijgen
Pastei van kalfsstoof

Pastei van kalfsstoof

met sperziebonen, wortel en een frisse salade
Veggie + protein - Farfalle met kipfiletstukjes als extra

Veggie + protein - Farfalle met kipfiletstukjes als extra

met kastanjechampignons, veldsla en pecorino
Gekonfijte eendenpoot met rozijnen

Gekonfijte eendenpoot met rozijnen

met geglaceerde bospeen en aardappelpuree
Risotto met garnalen en courgette

Risotto met garnalen en courgette

met salade en zoetzure bieten
Pastei van kalfsstoof met rode wijn en champignons

Pastei van kalfsstoof met rode wijn en champignons

met sperziebonen, wortelen en sinaasappelsalade
Dubbele portie wildzwijnburger met uienchutney

Dubbele portie wildzwijnburger met uienchutney

met zelfgemaakte frietjes en courgettesalade
Winterse kalfsstoof

Winterse kalfsstoof

Met witlofsalade en friet
Pittige garnalen in kerrie-roomsaus

Pittige garnalen in kerrie-roomsaus

met gebakken courgette en tomatenketchup
Herfstige pie van gemengd gehakt en uienchutney

Herfstige pie van gemengd gehakt en uienchutney

met salade van sperziebonen en lollo biondo
Zwarte tagliatelle met grote garnalen

Zwarte tagliatelle met grote garnalen

met varkensworst in pittige tomatensaus
Garnalen in zelfgemaakte rode-currysaus

Garnalen in zelfgemaakte rode-currysaus

met krokante knoflook-kokostopping
Lasagne van gekonfijte eend in tomatensaus

Lasagne van gekonfijte eend in tomatensaus

met een rucolasalade
Risotto met Brandt & Levie varkensworst als extra

Risotto met Brandt & Levie varkensworst als extra

met tomaat, vers basilicum en pecorino
Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek

Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek

met een salade van geroosterde pompoen en roodlof

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders

Steak met bearnaiseboter

Steak met bearnaiseboter

met gemengde paddenstoelen, spinazie en krieltjes
Mexicaanse stijl biefstukreepjes met geroosterde zoete-aardappelbowl

Mexicaanse stijl biefstukreepjes met geroosterde zoete-aardappelbowl

met avocado en tomatensalsa
Pizza met serranoham, burrata en bosbessensaus

Pizza met serranoham, burrata en bosbessensaus

met cherrytomaten, basilicum en rucola
Parelcouscoussalade met perzik en romige witte kaas

Parelcouscoussalade met perzik en romige witte kaas

met courgette, rucola, linzen en amandelschaafsel
Spaghetti met gehaktballetjes in romige tomatensaus

Spaghetti met gehaktballetjes in romige tomatensaus

met prei, champignons en Mexicaanse kruiden
Boerenworst met dillemayonaise

Boerenworst met dillemayonaise

met gebakken aardappelblokjes en sperziebonen
Sticky teriyaki kippenvleugels

Sticky teriyaki kippenvleugels

met bulgogirijst, groenten en sesamzaadjes
Romige penne met warmgerookte zalm

Romige penne met warmgerookte zalm

in prei-spinaziesaus met citroen en dille
Fiocchi tricolore alla ragù bianco met kip en Parmigiano Reggiano

Fiocchi tricolore alla ragù bianco met kip en Parmigiano Reggiano

verborgen courgette en broccoli! | met basilicumcrème en Italiaanse kruiden
Hartige strudel met kip-kalkoengehakt en groenten

Hartige strudel met kip-kalkoengehakt en groenten

met kleine salade en witte kaas
Misozalm met salade met sesamdressing

Misozalm met salade met sesamdressing

met gezouten pinda's, ingelegde ui en gele wortel
Platbroodpizza's met champignons en paprika

Platbroodpizza's met champignons en paprika

met mozzarella en Midden-Oosterse kruiden
Bulgurbowl met avocado en witte kaas

Bulgurbowl met avocado en witte kaas

met verse kruiden, amandelschaafsel en gedroogde cranberry's
Geroosterde aubergine met tahinsaus

Geroosterde aubergine met tahinsaus

met witte kaas en tomatencouscous
Kruidige visstoof met kokosmelk

Kruidige visstoof met kokosmelk

geïnspireerd op Braziliaanse moqueca, met rijst en koriander
BBQ veggie gehaktballetjes met krieltjes

BBQ veggie gehaktballetjes met krieltjes

met sinaasappelmayo, geroosterde groenten en Surinaamse kruidenmix
Pittige 'butter tofu' curry met romige kokossaus

Pittige 'butter tofu' curry met romige kokossaus

met rijst, koriander en paprika
Romige rigatoni met blauwe kaas

Romige rigatoni met blauwe kaas

met paddenstoelen, witlof en peterselie
Gepaneerde pangasiusfilet met sticky soja-groenten

Gepaneerde pangasiusfilet met sticky soja-groenten

met knoflook-gemberrijst en furikake
Pompoen-pindasoep

Pompoen-pindasoep

met platbrood en gekookt ei