
Amandelen, vaak verward met noten, zijn eigenlijk zaden van de amandelboom (Prunus dulcis). Hierdoor behoren amandelen tot de steenvruchtfamilie, net als perziken en abrikozen!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
75 gram
Risottorijst
½ stuk(s)
Venkel
½ zakje(s)
Afrikaanse kruidenmix
½ stuk(s)
Ui
50 gram
Witte kaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ stuk(s)
Knoflookteen
125 gram
Rode cherrytomaten
10 gram
Gezouten amandelen
(Bevat: Amandelnoten, Pinda's Kan bevatten: Noten, Sesamzaad)
½
Tomatenpuree
2.5 gram
Verse bladpeterselie
(Kan bevatten: Selderij)
½ el
[Plantaardige] roomboter
350 ml
Zoutarme groentebouillon
1 el
Olijfolie
½ el
Zwarte balsamicoazijn
naar smaak
Peper en zout





