
Champignons zijn een goede toevoeging aan je maaltijd - ze bevatten vitamine B2, zijn eiwitrijk en zorgen voor een fijne bite.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
75 gram
Basmatirijst
½ stuk(s)
Knoflookteen
65 gram
Champignons
10 ml
Sojasaus
(Bevat: Soja, Tarwe)
½ stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Varkenshaas
(Kan bevatten: Gluten, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Selderij, Soja)
½ zakje(s)
Gomasio
(Bevat: Sesamzaad)
½ stuk(s)
Wortel
50 gram
Spinazie
2 tl
Wittewijnazijn
¼ tl
Sambal
250 ml
Water
1 el
Water voor saus
1.5 el
Zonnebloemolie
1 tl
Bruine basterdsuiker
naar smaak
Peper en zout



Weetje: Dithiolthionen zijn bioactieve stoffen die voorkomen in knoflook. Ze hebben een positief effect op het cholesterolgehalte en werken als antioxidant.
