Verse ravioli van de Pastafabriek wordt dagelijks met liefde bereid met speciaal Italiaans meel en een originele vulling van bloemkool en beurre noisette.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
250 gram
Sperziebonen
280 gram
Ravioli met bloemkool en beurre noisette
(BevatGlutenbevattende granen, Ei, Melk (inclusief lactose))100 gram
Peultjes
1 stuk(s)
Knoflookteen
2 stuk(s)
Sjalot
½ stuk(s)
Citroen
10 gram
Pompoenpitten
(Kan bevattenNoten, Sesam, Pinda's)25 gram
Geraspte oude kaas
(BevatMelk (inclusief lactose))3 el
Roomboter
(BevatMelk (inclusief lactose))naar smaak
Peper en zout
Breng ruim water aan de kook in een pan met deksel voor de sperziebonen.Verwijder de steelaanzet van de sperziebonen en snijd de sperziebonen in 2 gelijke stukken.
Kook de sperziebonen 7 – 8 minuten in de pan met deksel. Voeg na 2 minuten de ravioli en de peultjes toe. Giet daarna af, spoel af onder koud water en laat uitstomen zonder deksel. Pers ondertussen de knoflook of snijd fijn. Snijd de sjalot in halve ringen. Pers de citroen.
Verhit een koekenpan, zonder olie, op hoog vuur en rooster de pompoenpitten tot ze beginnen te poffen. Haal uit de pan en bewaar apart.Verhit de roomboter in een hapjespan op middelmatig vuur. Fruit de knoflook en sjalot 2 - 3 minuten.Voeg de ravioli, peultjes en sperziebonen toe en schep om. Bak 1 - 2 minuten op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper en zout.
Blus de ravioli af met 1 el citroensap per persoon.Verdeel de ravioli met sperziebonen en peultjes over de borden. Garneer met de oude kaas en pompoenpitten.