topBanner
Ravioli gevuld met bloemkool en beurre noisette

Ravioli gevuld met bloemkool en beurre noisette

met sperziebonen, peultjes en oude kaas

Lees meer

Verse ravioli van de Pastafabriek wordt dagelijks met liefde bereid met speciaal Italiaans meel en een originele vulling van bloemkool en beurre noisette.

Labels:CaloriebewustFamilieLekker snelVeggie
Allergenen :Glutenbevattende granenEiMelk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd20 minuten
MoeilijkheidsgraadGemiddeld
Ingredienten
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6

250 gram

Sperziebonen

280 gram

Ravioli met bloemkool en beurre noisette

(BevatGlutenbevattende granen, Ei, Melk (inclusief lactose))

100 gram

Peultjes

1 stuk(s)

Knoflookteen

2 stuk(s)

Sjalot

½ stuk(s)

Citroen

10 gram

Pompoenpitten

25 gram

Geraspte oude kaas

(BevatMelk (inclusief lactose))

Zelf toevoegen

3 el

Roomboter

(BevatMelk (inclusief lactose))

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)2678 kJ
Energie (kcal)640 kcal
Vetten34.0 g
waarvan verzadigd21.0 g
Koolhydraten57 g
waarvan suikers6.0 g
Vezels10 g
Eiwitten20 g
Zout1.0 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Pan met deksel
Kleine kom
Koekenpan
Hapjespan
Instructies
Instructiesarrow up iconarrow up icon
1

Breng ruim water aan de kook in een pan met deksel voor de sperziebonen.Verwijder de steelaanzet van de sperziebonen en snijd de sperziebonen in 2 gelijke stukken.

2

Kook de sperziebonen 7 – 8 minuten in de pan met deksel. Voeg na 2 minuten de ravioli en de peultjes toe. Giet daarna af, spoel af onder koud water en laat uitstomen zonder deksel. Pers ondertussen de knoflook of snijd fijn. Snijd de sjalot in halve ringen. Pers de citroen.

3

Verhit een koekenpan, zonder olie, op hoog vuur en rooster de pompoenpitten tot ze beginnen te poffen. Haal uit de pan en bewaar apart.Verhit de roomboter in een hapjespan op middelmatig vuur. Fruit de knoflook en sjalot 2 - 3 minuten.Voeg de ravioli, peultjes en sperziebonen toe en schep om. Bak 1 - 2 minuten op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper en zout.

4

Blus de ravioli af met 1 el citroensap per persoon.Verdeel de ravioli met sperziebonen en peultjes over de borden. Garneer met de oude kaas en pompoenpitten.