
Quinoa is technisch gezien geen graansoort, maar een zaadje. Omdat de voedingswaarde en culinaire toepassingen vergelijkbaar zijn met volkoren granen wordt het vaak wel zo gezien. Het wordt soms zelfs ‘pseudograan’ genoemd!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
50 gram
Quinoa
20 gram
Chorizoblokjes
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
¼ pak(ken)
Kikkererwten
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Wortel
125 gram
Broccoli
½
Tomatenpuree
½ zakje(s)
Siciliaanse kruidenmix
5 gram
Verse bladpeterselie
(Bevat: Selderij, Kan sporen van allergenen bevatten)
25 gram
Witte kaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
¼ el
Olijfolie
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
½ tl
Suiker
50 ml
Water voor saus
naar smaak
Peper en zout



