Deze pulled chicken wraps zijn koud ook heerlijk. Bewaar wat je over hebt en gebruik het de volgende dag om wraps te maken om onderweg van te genieten.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
¾ stuk(s)
Rode ui
½ zakje(s)
Mexicaanse kruiden
25 gram
Biologische zure room
100 gram
Pulled chicken
3 stuk(s)
Mini-tortilla's
(Bevat: Tarwe)
100 gram
Rodekool, wittekool en wortel
25 gram
Mayonaise
(Bevat: Mosterd, Ei)
30 gram
Rucola en veldsla
naar smaak
Peper en zout
1 tl
Extra vierge olijfolie
½ el
Wittewijnazijn
½ el
Zonnebloemolie
Verwarm de oven voor op 180 graden. Snijd de rode ui in halve ringen. Meng in een kom de zure room met de helft van de Mexicaanse kruiden en 1 tl water per persoon. Roer tot een saus en zet apart.
Tip: Je kunt de tortilla's ook zonder oven opwarmen. Bak ze dan vlak voor serveren één voor één kort in een koekenpan.
Verhit 1/2 el zonnebloemolie per persoon in een koekenpan met deksel. Bak de ui 1 - 2 minuten. Voeg de pulled chicken en de overige Mexicaanse kruiden toe en bak, afgedekt, 4 - 6 minuten op middelhoog vuur. Verpak de tortilla's in aluminiumfolie en verwarm 3 - 5 minuten in de oven.
Meng ondertussen in een saladekom per persoon: 1/2 el wittewijnazijn met 1 tl extra vierge olijfolie. Voeg de rodekool, wittekool, wortel en mayonaise toe. Meng alles goed door elkaar en breng op smaak met peper en zout.
Vul de tortilla's met de pulled chicken, rucola en veldsla, koolsla en het zure-roomsausje. Serveer de rest van de koolsla, rucola en veldsla ernaast.