Premium 1 & Quick: 25 min - veggie - taco/wrap/couscous/or grains - use EID: witte grillkaas
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Premium 1 & Quick: 25 min - veggie - taco/wrap/couscous/or grains - use EID: witte grillkaas

with an avocado-cucumber salad and corn salsa

Allergenen :
Melk (inclusief lactose)
Tarwe
Mosterd
Soja
Ei

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd25 minuten
oventijd25 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

200 gram

Witte grillkaas

(Bevat Melk (inclusief lactose))

4 stuk(s)

Mini-tortilla's

(Bevat Tarwe Kan bevatten Soja, Mosterd)

70 gram

Mais in blik

½ stuk(s)

Rode puntpaprika

½ stuk(s)

Ui

25 gram

Sriracha-mayo

(Bevat Mosterd, Soja, Ei)

½ stuk(s)

Limoen

½ stuk(s)

[Mini-]komkommer

5 gram

Verse koriander en munt

(Kan bevatten Selderij)

½ stuk(s)

Avocado

¼ zakje(s)

Mexicaanse kruiden

Zelf toevoegen

½ el

Honing [of plantaardig alternatief]

naar smaak

Peper en zout

1 el

Wittewijnazijn

½ el

Suiker

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)5581 kJ
Energie (kcal)1334 kcal
Vetten81.5 g
waarvan verzadigd47 g
Koolhydraten88.5 g
waarvan suikers27.3 g
Vezels10.8 g
Eiwitten60.4 g
Zout8 g

Benodigdheden

Kleine kom
Kom
Grillpan of koekenpan
Bakplaat met bakpapier

Instructies

1
  • Preheat the oven to 200°C. 
  • Chop the onion into half rings. In a small bowl mix the vinegar and sugar. Add the onion.
  • Zest the lime. Cut half of the lime into wedges and juice the rest into a small bowl.
  • Dice the Romano pepper. 
  • Finely chop the mint leaves. Roughly chop the coriander leaves and stems.
2
  • Dice the cucumber and avocado. Mix both in a bowl with the coriander. Add 1/2 tbsp of lemon juice per person. Season to taste with salt and pepper.
  • In another bowl mix the corn, Romano pepper, honey, mint and 1/2 teaspoon of lime zest. Season to taste with salt and pepper.
3
  • Pat the cheese dry with kitchen paper and cut into strips of no more than 1cm. Heat a clean non-stick frying pan over medium-high heat and fry the cheese for 6 - 8 minutes until evenly golden-brown and crispy (see tip).
  • Lay the tortilla's on a parchment-lined baking sheet. Drizzle some oil over the tortilla's and sprinkle the mexican herbs on top. Warm the tortillas in the oven for 2 - 4 minutes.

    Tip: wait until the rest of the dish is nearly ready before you start frying the cheese, so you can serve it straight from the pan.
4
  • Serve the tortilla's with on the side the cucumber-avocado salad, cornsalsa, sriracha mayonaise, lime wedges and pickled red onion.