
Maak plaats voor de ster van het seizoen: met de nieuwe Pompoenbox maak je deze herfst in een handomdraai een pompoensoep, tagliatelle in romige pompoensaus én appel-perentaart. Hartverwarmend lekker en een overvloed aan oranje op tafel!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
2 stuk(s)
Ui
2 stuk(s)
Knoflookteen
10 gram
Verse tijm
600 gram
Pompoenblokjes
100 gram
Crème fraîche
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
1 stuk(s)
Flespompoen
1 stuk(s)
Rode peper
1
Tomatenpuree
1 zakje(s)
Siciliaanse kruidenmix
1 stuk(s)
Sjalot
100 gram
Rucola
10 gram
Pompoenpitten
(Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
80 gram
Serranoham
20 gram
Verse salie
(Kan bevatten: Selderij)
500 gram
Verse tagliatelle
(Bevat: Ei, Tarwe)
100 gram
Feta
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
2 stuk(s)
Appel
1 stuk(s)
Peer
1 tl
Gemalen kaneel
1 roll(s)
Bladerdeeg
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Melk (inclusief lactose))
1 stuk(s)
Volkoren ciabatta
(Bevat: Tarwe, Gerst, Haver, Rogge, Sesamzaad, Soja Kan bevatten: Noten, Melk (inclusief lactose), Ei, Gluten, Mosterd)
200 ml
Slagroom
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
70 gram
Zongedroogde tomaten
1 stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
1200 ml
Kokend water
6.5 el
Olijfolie
3 el
Witte balsamicoazijn
2 el
Zwarte balsamicoazijn
2 el
Extra vierge olijfolie
2 tl
Honing [of plantaardig alternatief]
2 el
[Plantaardige] roomboter
4 el
Bruine basterdsuiker
250 ml
Water voor saus
1 naar smaak
Peper en zout

Tip: Voor de soep gebruik je de helft van de knoflook en ui. De andere helft gebruik je voor het hoofdgerecht!





Tip: De galette is ook gemakkelijk van tevoren te maken!