Skip to main content
Pizza met burrata en serranoham
Pizza met burrata en serranoham

Pizza met burrata en serranoham

2 porties | met rucola en gesmolten mozzarella

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.

Waan je even in Italië met onze snelle pizzarecepten! Deze variant top je met burrata. Een heerlijke romige soort mozzarella met extra veel smaak.

Labels:
Recept
Allergenen :
Milk
Gluten
Hvede

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd20 minuten
oventijd5 minuten
NiveauGemiddeld

Ingredienten

/ Voor 2 personen

200 gram

Passata

1 zakje(s)

Italiaanse kruiden

2 bol(len)

Mozzarella

(Bevat: Milk)

40 gram

Serranoham

40 gram

Rucola en veldsla

1 bol(len)

Burrata

(Bevat: Milk)

540 gram

Pizzabodem

(Bevat: Gluten, Hvede Kan bevatten: Soja, Latte)

Zelf toevoegen

¼ el

Zwarte balsamicoazijn

½ el

Extra vierge olijfolie

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden

Energie (kcal)1088 kcal
Energie (kJ)4552 kJ
Vetten51.9 g
waarvan verzadigd24.1 g
Koolhydraten96.4 g
waarvan suikers10.8 g
Vezels7 g
Eiwitten56.2 g
Zout4.6 g

Benodigdheden

Kleine kom
Bakplaat met bakpapier
Saladekom

Instructies

1
  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Meng in een kleine kom de passata met de Italiaanse kruiden en breng op smaak met peper en zout.
2
  • Leg de pizzabodems op een bakplaat met bakpapier.
  • Verdeel de tomatensaus over de twee pizzabodems.
  • Scheur de mozzarella in stukjes en verdeel over de saus. 
  • Bak de pizza's 13 - 15 minuten in de oven.

 

3
  • Meng in een saladekom de rucola en veldsla met de extra vierge olijfolie en de zwarte balsamicoazijn.
  • Breng op smaak met peper en zout.
4
  • Scheur de serranoham in stukken.
  • Leg de pizza's op borden en garneer met de slamix en de serranoham. 
  • Snijd tot slot de burrata in tweeën en leg op de pizza's. Breng eventueel verder op smaak met vers gemalen peper en olijfolie.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

Double veggie - Naanpizza met aubergine en mozzarella

Double veggie - Naanpizza met aubergine en mozzarella

met een extra grote salade met grana padano
Pasta met chipolataworstjes

Pasta met chipolataworstjes

in pittige tomatensaus met harissa en basilicum
Gegratineerde bloemkool met saus van luxe kazen en wilde paddenstoelen

Gegratineerde bloemkool met saus van luxe kazen en wilde paddenstoelen

met verse kruiden en krokante panko-topping
Vleestrio

Vleestrio

Gemarineerde steak, varkenshaas en gekruide varkensworstjes
Vegan platbrood met aubergine en tahinpesto

Vegan platbrood met aubergine en tahinpesto

met zoete aardappel en granaatappelpitjes
Tartaar van tomaat met burrata

Tartaar van tomaat met burrata

met basilicumcrème en pistachenootjes
Scrambled shakshuka

Scrambled shakshuka

met witte kaas
Foccacia met gehaktballetjes en mozzarella

Foccacia met gehaktballetjes en mozzarella

met rucola, basilicum en rode cherrytomaten
Linguine bolognese van gekonfijte eend met spekjes

Linguine bolognese van gekonfijte eend met spekjes

met Parmezaanse kaas, peterselie en champignons
Ovenschotel van zomergroenten met ricotta

Ovenschotel van zomergroenten met ricotta

met vers basilicum en zelfgemaakte croutons
Lasagne met pompoen, geitenkaas en walnoten

Lasagne met pompoen, geitenkaas en walnoten

Met geitenkaas en walnoten
Falafelballetjes met yoghurt en warme naan

Falafelballetjes met yoghurt en warme naan

Met baharatkruiden, zoete rozijnen en verse munt
Wildstoof met tarte tatin van gekleurde wortel

Wildstoof met tarte tatin van gekleurde wortel

met knolselderijpuree en peersalade
Quiche met prei en warmgerookte zalm

Quiche met prei en warmgerookte zalm

met belegen kaas en een frisse salade
Romige pasta met een dubbele portie kippendijreepjes

Romige pasta met een dubbele portie kippendijreepjes

met courgette, paprika en semi-gedroogde tomaten
Kip-kalkoengehaktballetjes met parelcouscous

Kip-kalkoengehaktballetjes met parelcouscous

en voor ouders: pittige yoghurtsaus met jalapeño en dille
Zalmfilet in romige knoflooksaus

Zalmfilet in romige knoflooksaus

met knolselderijpuree en frisse witlofsalade
Aardappelkoek met geitenkaas en zure-roomsaus

Aardappelkoek met geitenkaas en zure-roomsaus

met cherrytomatensalade met citroendressing en pompoenpitten
Pizza bianca op platbrood met champignons

Pizza bianca op platbrood met champignons

met mozzarella, rucola en tomaat
Tomatengalette met witte kaas

Tomatengalette met witte kaas

met balsamicocrème en kleine salade

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum

Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum

met verse pasta en Parmigiano Reggiano
Kapsalon met dubbele portie kipgyros

Kapsalon met dubbele portie kipgyros

Met zelfgemaakte ovenfriet, sla en tomaatjes
Geitenkaassalade deluxe met krokant gebakken spek

Geitenkaassalade deluxe met krokant gebakken spek

met cherrytomaten, gekaramelliseerde ui en gedroogde vijgen
Double protein - Noedelsalade met dubbele portie garnalen

Double protein - Noedelsalade met dubbele portie garnalen

met mango en zelfgemaakte chilisaus
Luxe caesarsalade met kip

Luxe caesarsalade met kip

Met spek, ansjovis en croutons
Burrata-salade met krokant gebakken spek

Burrata-salade met krokant gebakken spek

met cherrytomaten, gekaramelliseerde rode ui en gedroogde vijgen
Pastei van kalfsstoof

Pastei van kalfsstoof

met sperziebonen, wortel en een frisse salade
Veggie + protein - Farfalle met kipfiletstukjes als extra

Veggie + protein - Farfalle met kipfiletstukjes als extra

met kastanjechampignons, veldsla en pecorino
Gekonfijte eendenpoot met rozijnen

Gekonfijte eendenpoot met rozijnen

met geglaceerde bospeen en aardappelpuree
Risotto met garnalen en courgette

Risotto met garnalen en courgette

met salade en zoetzure bieten
Pastei van kalfsstoof met rode wijn en champignons

Pastei van kalfsstoof met rode wijn en champignons

met sperziebonen, wortelen en sinaasappelsalade
Dubbele portie wildzwijnburger met uienchutney

Dubbele portie wildzwijnburger met uienchutney

met zelfgemaakte frietjes en courgettesalade
Winterse kalfsstoof

Winterse kalfsstoof

Met witlofsalade en friet
Pittige garnalen in kerrie-roomsaus

Pittige garnalen in kerrie-roomsaus

met gebakken courgette en tomatenketchup
Herfstige pie van gemengd gehakt en uienchutney

Herfstige pie van gemengd gehakt en uienchutney

met salade van sperziebonen en lollo biondo
Zwarte tagliatelle met grote garnalen

Zwarte tagliatelle met grote garnalen

met varkensworst in pittige tomatensaus
Garnalen in zelfgemaakte rode-currysaus

Garnalen in zelfgemaakte rode-currysaus

met krokante knoflook-kokostopping
Lasagne van gekonfijte eend in tomatensaus

Lasagne van gekonfijte eend in tomatensaus

met een rucolasalade
Risotto met Brandt & Levie varkensworst als extra

Risotto met Brandt & Levie varkensworst als extra

met tomaat, vers basilicum en pecorino
Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek

Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek

met een salade van geroosterde pompoen en roodlof

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders

Fusili met garnalen in romige kerriesaus

Fusili met garnalen in romige kerriesaus

met geitenkaas, courgette en veldsla
Koolrabi-kokoscurry met plantaardige kipstukjes

Koolrabi-kokoscurry met plantaardige kipstukjes

met bulgur, limoen, rode peper en spinazie
Noedels in zwartebonensaus met tofu, limoen en verse kruiden

Noedels in zwartebonensaus met tofu, limoen en verse kruiden

met aubergine, gefrituurde uitjes en zoete Aziatische saus
Hertengehaktballetjes in sinaasappelsaus met amandelschaafsel

Hertengehaktballetjes in sinaasappelsaus met amandelschaafsel

met bulgur, paprika en snijbonen
Noedels met tahin en courgetti

Noedels met tahin en courgetti

met cashewnoten, Thais basilicum en sesamzaadjes
Kipfilet in champignonroomsaus

Kipfilet in champignonroomsaus

met geroosterde aardappelen en salade
Platbrood met garnalen en tahinsaus

Platbrood met garnalen en tahinsaus

met courgette, za'atar en peterselie
Antipasto tortelloni met serranoham en burrata

Antipasto tortelloni met serranoham en burrata

met geroosterde-paprikasaus, pistachenoten en rucola
Mediterrane gehaktballetjes met mozzarella in rode-pestosaus

Mediterrane gehaktballetjes met mozzarella in rode-pestosaus

verborgen courgette! | met couscous, peterselie en Siciliaanse kruiden
Tonijnbowl met avocadodip en sojabonen

Tonijnbowl met avocadodip en sojabonen

met bruine rijst, tomaat en furikake
Bami in Surinaamse stijl met kippendijreepjes

Bami in Surinaamse stijl met kippendijreepjes

met zoetzure komkommer en gefrituurde uitjes
Entrecote met Parmigiano-risotto en rucola

Entrecote met Parmigiano-risotto en rucola

met geroosterde cherrytomaten, pistachio's en peterselie
Teriyaki-zalmbowl met sojabonen

Teriyaki-zalmbowl met sojabonen

met knoflookrijst, broccolini en furikake
Krokante koksos-kabeljauwfilet met paksoicurry

Krokante koksos-kabeljauwfilet met paksoicurry

met knolselderijpuree, sesamzaadjes en rode peper
Kipfilet met mediterrane kruiden, witte kaas en olijven

Kipfilet met mediterrane kruiden, witte kaas en olijven

met tomatenbulgur, geroosterde courgette en paprika
Koreaans geïnspireerde bao buns met kip

Koreaans geïnspireerde bao buns met kip

met kimchi, koolsla en koriander
Orzo met courgette en geitenkaas

Orzo met courgette en geitenkaas

met mini-romatomaten en rozemarijn
Gepaneerde feta met rozemarijn

Gepaneerde feta met rozemarijn

met uienchutney, krieltjes en courgettesalade
Taquito's met rundergehakt en kaas

Taquito's met rundergehakt en kaas

op volkoren tortilla's met tomatensalsa en yoghurt
Provençaals gehaktbrood

Provençaals gehaktbrood

met rijst en geroosterde groenten in tomatensaus