Met dit recept tover je 268 gram groenten per portie op je bord.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
125 gram
Champignons
½ stuk(s)
Rode puntpaprika
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ bosje(s)
Bosui
2.5 tl
Verse gember
½ stuk(s)
Limoen
½ zakje(s)
Gele currykruiden
½ zakje(s)
Kerriepoeder
(Bevat: Selderij, Mosterd)
90 ml
Kokosmelk
100 gram
Verse udonnoedels
(Bevat: Gluten, Tarwe)
10 gram
Gezouten pinda's
(Bevat: Pinda's Kan bevatten: Noten, Sesamzaad)
25 gram
Taugé
100 gram
Tofu
(Bevat: Soja)
150 ml
Water
½ stuk(s)
(Zoutarm) groentebouillonblokje
1 el
Zonnebloemolie
1 el
Bloem
½ el
[Zoutarme] sojasaus
½ el
[Zoutarme] ketjap manis