Met dit recept tover je 293 gram groenten per portie op je bord.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
75 gram
Parelgerst
(Bevat: Gerst, Gluten Kan bevatten: Gluten)
125 gram
Bloemkool
½ stuk(s)
Aubergine
½ stuk(s)
Rode ui
½ zakje(s)
Midden-Oosterse kruidenmix
½ zakje(s)
Peruaanse kruidenmix
5 gram
Verse bladpeterselie
(Kan bevatten: Selderij)
½ blik(ken)
Linzen
½ stuk(s)
Knoflookteen
20 gram
Tahin
(Bevat: Sesamzaad)
75 gram
Bio yoghurt Griekse stijl
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
½ el
Olijfolie
1 tl
Witte balsamicoazijn
1 tl
Sambal
naar smaak
Peper en zout
Tip: Let jij op je zoutinname? Laat dan het bouillonblokje achterwege.
Weetje: Linzen bevatten eiwitten, ijzer en vitamine B1: ideaal als vleesvervanger dus. Maar ze hebben nog een streepje voor! Zo bevatten linzen, net als de andere peulvruchten, ook nog eens vezels. Win-win dus!